inkomsten disclaimer

Je erkent en gaat akkoord dat JNV Webdesign B.V. (eigenaar van wordpresschallenge.com) geen claims maakt of garanties geeft met betrekking tot hoeveel geld jij mogelijk gaat verdienen met door middel van onze ideeën, informatie, (betaalde) programma's of strategieën. Wat we kunnen wel garanderen is dat je tevreden bent met onze training.

Wij geloven niet in "Get-Rich-Quick" programma's. Waar wij wel in geloven is hard/slim werken, waarde toevoegen en andere helpen. Het is ook met deze intenties dat wij onze programma’s en trainingen hebben ontworpen.

Niets op deze pagina, op onze website(s) of in onze e-mails is een belofte of garantie voor toekomstige verdiensten. De financiële nummers die hier genoemd worden, of op een van onze andere website’s of e-mails, zijn simpelweg schattingen of projecties gebaseerd op voorgaande resultaten, en horen niet als exact of beloofd beschouwd te worden - Alle getallen zijn er alleen voor illustratieve doeleinden.

Het succes wat je kunt behalen met behulp van de door ons (zijnde JNV Webdesign B.V.) verstrekte informatie, tools en strategieën is afhankelijk van meerdere factoren. Het is voor ons niet mogelijk om te weten hoe goed jij het gaan doen, aangezien we jou niet kennen. We hebben geen idee van je achtergrond, “work ethic”, hoe dedicated je bent, je motivatie, je verlangens, je “level of luck”, je startcondities of je zakelijke kennen en kunnen. Daarom kunnen we niet garanderen dat je rijk wordt, het goed doet of je enige inkomsten gaat genereren.

 Als je vragen hebt dan mag je deze mailen naar: info@wordpresschallenge.com.
Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze website is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook.
Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.

 © 2021 JNV Webdesign B.V.

Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden  |  Inkomsten disclaimer  |  Contact
JNV Webdesign B.V.
Stationsweg 33
1441 EJ Purmerend
KVK:  52953572
info@wordpresschallenge.com
T: 0299-438428